BestMusic.ro » Corina Chiriac » Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Marius Teicu, Mihai Constantinescu si Adrian Daminescu, invitati la De Suflet

Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Marius Teicu, Mihai Constantinescu si Adrian Daminescu, invitati la De Suflet

Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Marius Teicu, Mihai Constantinescu si Adrian Daminescu, invitati la De Suflet

Prezentatoarea emisiunii De Suflet, Diana Dumitrescu, organizeaza una dintre cele mai frumoase reuniuni din zona muzicala romaneasca, realizand pe 1 martie, de la ora 20:30 o editie de colectie si in acelasi timp si o premiera la ProTv International cu "romani valorosi, oameni minunati pe care ii indragim de-o viata”.

Impreuna cu telespectatorii "De Suflet” cei prezenti in platou vor rememora cei mai frumosi ani din cariera, cele mai mari realizari si vor dezvalui si ce planuri au pentru acest an. Astfel, sambata pe canapeaua Dianei vor veni Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Marius Teicu, Mihai Constantinescu si Adrian Daminescu care ii vor marturisi Dianei ca sunt foarte fericiti de aceasta invitatie pentru ca se intalnesc foarte rar. Fiecare artist va face cate o surpriza muzicala, insa nu vor lipsi nici duetele – ca in cazul Corinei si al lui Marius, care le vor face seara frumoasa celor care ii vor urmari la ProTv International. Si cum este momentul destainuirilor, cu totii vor povesti intamplari amuzante acum, de la debutul lor.

Mihai Constantinescu spune cum la 17 ani "cantam in gradina de vara care pe atunci se numea 23 august. Si eram atat de emotionat ca microfonul mi se parea din ce in ce mai greu. Si simteam cu imi cade mana, cum se duce microfonul in jos si eu ma inclinam dupa el din ce in ce mai tare”, se amuza artistul. Nici Corina Chiriac nu s-a lasat mai prejos si a declarat la "De Suflet” ca pe vremuri a intimidat-o foarte tare Sala Palatului. Atat de tare incat in momentul in care a aflat ca va canta acolo "de emotie, de spaima, am racit rau de tot si nu puteam ajunge la nicio nota, oricat m-am straduit si cu toate repetitiile. Si aveam o piesa foarte grea. De asemenea, nici nu puteam sa nu merg, asta insemna sa ratez o etapa foarte importanta si chiar la inceput de cariera”, explica ea dilema prin care a trecut. Asa ca s-a prezentat si …a recitat, povestind ca lumea nu intelegea, tot astepta ca ea sa ajunga la refren si sa cante. Dar a recitat toata melodia, anticipand, dupa cum vor spune colegii ei din platoul "De Suflet”, curentul hip hop.

Ce alte momente de cumpana sau de care isi aduc aminte cu multa nostalgie cei 5 artisti cu cariere impresionante, care se pot mandri cu un repertoriu vast de peste 500 de melodii fiecare, telespectatorii vor afla sambata, de la ora 20:30 la "De Suflet”.

Mai multe stiri despre: emisiuni tv 
Publicat pe 27 Februarie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu