BestMusic.ro » Corina » Biografie Corina

Biografie Corina

Corina

CORINA si-a castigat incet si sigur, in doar trei ani de cariera un statut binemeritat in muzica. Originara din Satu Mare, Corina a absolvit doua facultati ASE-ul si Facultatea de Drept din Bucuresti. Se simte foarte legata de cele doua domenii si crede ca intr-o zi va profesa.

Insa visul de a deveni cantareata a urmarit-o mereu asa incat si-a facut timp pentru cursurile de canto pe care le-a urmat timp de doi ani avand-o ca profesoara pe Crina Mardare.

Album de debut al Corinei, `Noi doi` aparut in anul 2003, a surprins pe toata lumea cu prospetimea si sound-ul lui. Single-ul `Noi Doi`, compus de Marius Moga impreuna cu Smiley a urcat pe locurile fruntase ale clasamentelor.

La debut Corina a facut furori cu imaginea de fata putin inabordabila, sexy, putin timida dar in acelasi timp foarte hotarata sa te cucereasca.

Lansarea celui de-al doilea albumul `Imi place … tot!` in anul 2005 ne-a prezentat o alta fata a Corinei. Aceeasi si totusi diferita, pentru ca ei nu-i place sa joace roluri, e hotarata sa fie aceeasi si pe sticla, si pe scena, si acasa.

Odata cu albumui `Imi place … tot!`, Corina a inceput ore de coregrafie avandu-l drept profesor pe CRBL de la Simplu si sa se pregateasca intens pentru concertele ce vor urma.

Schimbarea nu a venit fara munca. Multa munca de studio pentru pregatirea albumului, ore lungi de coregrafie, filmarea, deloc usoara a unui videoclip in luna decembrie (pe 24 decembrie mai exact) , la aproape -15 grade Celsius.

In toamna anului 2005 Corina a lansat cel de-al doilea single de pe albumul `Imi place … tot!`, `Fara tine`. `Fara tine` s-a bucurat de un mare succes in randul ascultatorilor de radio iar clipul a rulat saptamani intregi pe Tv.

Roton

Comentarii Corina