BestMusic.ro » Corina » Corina a filmat videoclipul `Let Go` cu Lumidee

Corina a filmat videoclipul `Let Go` cu Lumidee

Corina a filmat videoclipul `Let Go` cu Lumidee

Corina a filmat saptamana trecuta impreuna cu Lumidee un videoclip pentru piesa `Let Go`, informeaza Cancan.

Piesa `Let Go` a fost compusa de Duble L, un producator din Germania care a lucrat cu artisti precum Eminem , Shola Ama , sau Blu Cantrel.

Filmarile au avut loc vineri intr-un club neterminat de pe bulevardul Magheru din Bucuresti, iar Corina spera ca in doua-trei saptamani sa poata scoate videoclipul pe piata. Mai mult, cantareata a declarat ca aceasta colaborare cu Lumidee va fi lansata si in plan international.

`Logodnicul lui Lumidee este manager si DJ la un radio de acolo si el s-a ocupat de strategia de promovare a piesei in State. Sunt convinsa ca va fi hit. Este o piesa comerciala, foarte buna, pe care sper sa o lansam in tara in cel mult doua-trei saptamani`, a declarat Corina, citata de Cancan.

Pana la lansarea videoclipului `Let Go`, puteti urmari AICI Gimme Your Love, cel mai recent videoclip realizat de Corina.

Lumidee a venit saptamana trecuta in Romania pentru a sustine un concert in Turabo Society Club din Bucuresti. Cu aceasta ocazie, ea a definitivat si colaborarea pe care o incepuse cu Corina.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: Corina 
Publicat pe 01 Septembrie 2008 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu