BestMusic.ro » Corul Madrigal » Colindele Corului Madrigal ajung in 8 orase din tara in luna decembrie

Colindele Corului Madrigal ajung in 8 orase din tara in luna decembrie

Colindele Corului Madrigal ajung in 8 orase din tara in luna decembrie

Concertul de Craciun pe care Corul National de Camera Madrigal il va sustine la Ateneul Roman pe 9 decembrie va fi urmat de un turneu national ce va trece prin 8 orase.

Organizatorii au declarat: "reactia publicului la anuntarea concertului de Craciun din Bucuresti, a fost coplesitoare. Am primit o dovada ca acesta este adevaratul eveniment de Craciun al romanilor, ca setea de cultura este nestinsa si apetitul pentru evenimente de calitate este nealterat. Totodata, am fost asaltati cu solicitari din alte orase,in care un concert al Corul National de Camera Madrigal este asteptat cu emotie si am decis sa oferim si spectatorilor din afara Bucurestiului sansa de a lua parte la un spectacol extraordinar,in pragul sarbatorilor”.

Corul National de Camera Madrigal va concerta in urmatoarele orase:

9 decembrie - Bucuresti - Ateneul Roman
11 decembrie - Brasov - Sala Reduta
12 decembrie - Ploiesti - Casa de cultura a Sindicatelor
13 decembrie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor
17 decembrie - Timisoara - Opera Romana
18 decembrie - Cluj Napoca - Opera Romana
21 decembrie - Pitesti - Casa de cultura a sindicatelor
22 decembrie - Galati - Casa de cultura a sindicatelor
23 decembrie - Iasi - Opera Romana

Spectacolul de Craciun este inedit prin prezentarea colindelor romanesti, in succesiunea originala in care au fost inregistrate pentru prima oara pe disc de vinyl,in urma cu 45 de ani. Acestea vor fi interpretate de prestigiosul cor sub bagheta dirijorilor Voicu Popescu sau Anna Ungureanu.

Corul National de Camera "Madrigal” a luat fiinta in 1963, iar pret de peste patru decenii activitatea sa a fost sinonima cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. In decursul a 47 de ani cu 4100 de concerte sustinute pe cele mai mari scene din ara si strainatate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului capodopere apartinand scolilor Renasterii Europene, interpretate in limbile originale, mari comori ale muzicii bizantine si vechi romanesti, colinde si lucrari de inspiratie folclorica, elemente din patrimoniului clasic autohton si creatii romanesti contemporane.

Biletele pentru concertele din tara se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol din fiecare oras.

Biletele pentru concertul extraordinar gazduit de Ateneul Roman sunt disponibilein toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.
Mai multe stiri despre: concerte colinde  colinde madrigal 
Publicat pe 07 Noiembrie 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu