BestMusic.ro » Costel Busuioc » Costel Busuioc: a fost un act de curaj sa dau BAC-ul  

Costel Busuioc: a fost un act de curaj sa dau BAC-ul  


Costel Busuioc, tenorul descoperit in 2008 la concursul Hijos de Babel desfasurat in Spania, a vorbit recent despre esecul de la examenul de Bacalaureat din acest an.

Cantaretul in varsta de 38 de ani nu a promovat nici in acest an Bacalaureatul, pe care l-a sustinut la Seminarul Teologic din Constanta, obtinand doar nota 1.20 la Limba si Literatura Romana.

Costel a declarat pentru ezv.ro ca a fost un act de curaj sa se prezinte la examen avand in vedere clasa sociala din care provine.

"Eu zic ca a fost un act de curaj sa ma duc sa dau BAC-ul, avand in vedere clasa sociala din care vin. Sunt un erou ca m-am dus la BAC!"

Daca anul acesta nu a fost suficient de pregatit, Busuioc este dispus sa faca un efort si sa invete, pentru a obtine, intr-un final, diploma de Bac: "Prefer sa mai iau meditatii si apoi voi lua aceasta decizie. Chiar sunt foarte bucuros ca am participat la BAC, chiar daca nu l-am luat" a mai spus el pentru sursa citata.
Mai multe stiri despre: note bac 2012 
Publicat pe 10 Iulie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram