BestMusic.ro » Costel Busuioc » Costel Busuioc a fost batut de un interlop

Costel Busuioc a fost batut de un interlop


Costel Busuioc si-a petrecut seara de miercuri la Spitalul de Urgente din Timisoara, dupa ce a fost batut de un interlop, anunta Click.

Artistului i s-a facut rau la sectia de politie, unde voia sa-l reclame pe agresor. El a fost dus de urgenta la spital, unde a primit ingrijiri medicale.

Totul a pornit de la un banal covor. Costel Busuioc a dus covorul la o spalatorie, iar la final a cerut bon fiscal pentru suma platita.

In loc de bon a primit niste pumni de la patronul spalatoriei, Romica 'Blondu' Bejenariu, care are la activ mai multe dosare de inselaciune, sechestrare de persoane si chiar viol.

`Ma doare capul gordianic, m-a lovit in fata si mi-a dat la coaste. Nu am facut altceva decat sa duc un covor la spalat [...] In momentul in care am cerut un bon fiscal, a inceput si ploaia de pumni`, a declarat cantaretul, pentru click.ro.

Din cealalta tabara, lucrurile au fost vazute altfel: `Costel Busuioc este nebun, s-a lovit de unul singur. A vrut sa-mi rapeasca un angajat, pe nume Marcel, care avea o lucrare la el acasa, dar nu s-a mai dus pentru ca Busuioc nu l-a platit. Pe mine m-au sunat disperati ceilati angajati, urland ca Busuioc il baga pe Marcel in portbagaj`, a declarat Romica Bejenariu, pentru click.ro.

Sursa foto: debanat.ro
Mai multe stiri despre: scandaluri  incidente 
Publicat pe 13 Octombrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram