BestMusic.ro » Costel Busuioc » Costel Busuioc lanseaza un album de colinde

Costel Busuioc lanseaza un album de colinde


Costel Busuioc a inregistrat un album de colinde, pe care planuieste sa-l scoata pe piata in luna noiembrie 2009.

`In prezent lucrez la coperta albumului. Sper ca discul sa aiba succes. Este primul meu album de colinde, l-am inregistrat cu o casa de discuri din Romania`, a declarat Costel Busuioc, citat de ziarul Adevarul.

Tot in luna noiembrie, mai exact pe 30, artistul va da startul unui turneu de colinde - `Acasa de Craciun 2009` - ce va include spectacole in 13 orase.

Doua dintre concertele lui Costel Busuioc vor avea loc la Bucuresti in zilele de 20 si 21 decembrie, la Palatul National Al Copiilor. Biletele pentru acestea s-au pus deja in vanzare pe site-ul bilete.ro, la preturi de 120 ron, 150 ron si 200 ron.

Daca vrei sa stii cine mai sustine concerte dedicate sarbatorilor de iarna anul acesta, citeste si `Concerte de Craciun 2009`.

Costel Busuioc - carte biografica

Pana in decembrie mai e vreme, insa, asa ca romanul devenit celebru prin intermediul competitiei `Hijos de Babel` mai are si alte planuri pana atunci.

Costel Busuioc va lansa luna aceasta, in cadrul unui targ de carte de la Sibiu, volumul biografic `Costel Busuioc`, scris impreuna cu scriitorul Romeo Petrasciuc.

Cartea are 160 de pagini, in care Busuioc vorbeste despre copilarie, despre viata din Romania, dar si despre cum a ajuns celebru in Spania.
Mai multe stiri despre: costel busuioc  biografie  album colinde 
Publicat pe 15 Octombrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram