BestMusic.ro » Costel Busuioc » Costel Busuioc si-a reziliat contractul cu Sony si a pierdut 100.000 de euro

Costel Busuioc si-a reziliat contractul cu Sony si a pierdut 100.000 de euro


Costel Busuioc a renuntat la contractul cu Sony Music BMG, lucru care l-a costat 100.000 de euro.

Castigatorul concursului "Hijos Babel" din Spania a angajat un avocat sa ii negocieze rezilierea contractului inca din decembrie.

"Am decis sa reziliez contractul cu Sony Music, pentru ca m-au promovat foarte putin. Numerosi artisti cunoscuti au propus companiei de discuri sa sustina concerte impreuna cu mine, dar au fost refuzati sau nu li s-a raspuns. Din colaborarea cu Sony Music am pierdut mai mult decat am castigat. Cred ca ar fi putut face mult mai mult pentru mine, dar nu si-au dat interesul", a declarat Busuioc pentru Click!.

Daca ramanea inca un an la Sony, Busuioc ar fi primit un procent din banii rezultati din vanzarea discurilor sale si din concertele sustinute.

"Sony Music ar fi trebuit sa imi dea 60.000 de euro din vanzarea discurilor si 40.000 din comercializarea DVD-urilor. Ca sa incasez acesti bani ar fi trebuit sa continuu colaborarea cu ei inca un an, timp in care sa mai inregistrez un disc", a adaugat Costel.

Desi a pierdut o gramada de bani, el nu este trist pentru ca a inceput o noua colaborare cu firma de impresariat artistic PKO.

Ziare.com
Mai multe stiri despre: costel busuioc  sony bmg  contract reziliat 
Publicat pe 04 Iunie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram