BestMusic.ro » Costel Busuioc » Costel Busuioc va sustine concertul `Acasa de Craciun` si la Constanta

Costel Busuioc va sustine concertul `Acasa de Craciun` si la Constanta


Concertul `Acasa de Craciun`, pe care Costel Busuiocil va sustine la Bucuresti pe 23 decembrie, va fi prezentat mai intai la Constanta pe data de 8 decembrie.

In cadrul acestui spectacol, castigatorul concursului `Hijos de Babel` si soprana Diana Tugui vor interpreta interpreta colinde si arii celebre de opera. Cei doi vor fi acompaniati de Orchestra Filarmonicii Muntenia din Tirgoviste, condusa de maestrul Marius Hristescu.

Concertul lui Costel Busuioc de la Constanta va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor. Biletele urmeaza a fi puse in vanzare saptamana viitoare si vor avea preturi de 60, respectiv 80 lei, in functie de locul din sala.

Cei care doresc sa isi rezerve locuri pentru concertul `Acasa de Craciun` o pot face la numarul de telefon al Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta - 0241.699.066 sau pot achizitiona biletele direct de la agentia institutiei, informeaza ziarul Telegraf.

La Bucuresti, Costel Busuioc va canta la Sala Palatului.

Biletele pentru concertul de Craciun din capitala vor putea fi achizitionate in curand prin intermediul site-ului vreaubilet.ro, sau la casele de bilete la preturi cuprinse intre 60 si 200 RON, in functie de categoria de loc:

VIP - 200 Ron
Cat.I - 150 Ron
Cat.II - 100 Ron
Cat.III - 80 Ron
Cat.IV - 60 Ron

Bestmusic
Mai multe stiri despre: costel busuioc  Craciun 
Publicat pe 22 Octombrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram