BestMusic.ro » Costi Ionita » Costi Ionita a renuntat la carne de 5 luni

Costi Ionita a renuntat la carne de 5 luni


Cantaretul si producatorul Costi Ionita a adoptat in ultima vreme un stil de viata sanatos.

Fostul membru al trupei Valahia spune ca nu a mai consumat carne de cinci luni si ca a inceput sa practice yoga cel putin o data pe saptamana. Rezultatele nu au intarziat sa apara. Costi Ionita a slabit noua kilograme si spune ca se simte mult mai bine.

"Ideea de a deveni ovo-lacto-vegetarian este foarte buna. Ma simt mult mai bine de cand nu mai mananc carne de pui, vita si porc. De cinci luni nu mai mananc carne si nu simt nevoia.", a declarat Ionita in cadrul emisiunii "Povestiri de noapte" de la Acasa TV.

Cat despre yoga, nu m-a inspirat nimeni. Stiu doar ca foarte muli artisti internationali s-au luminat practicand yoga", a mai povestit artistul.

In alta ordine de idei, Costi Ionita a ramas fara Party TV, una dintre televiziunile pe care le detine. CNA a retras saptamana trecuta licenta audiovizuala a televiziunii lui Ionita, fapt care este echivalent cu desfiintarea postului TV.

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: Romania  cantaret  regim alimentar 
Publicat pe 19 Ianuarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram