BestMusic.ro » Costi Ionita » Costi lanseaza single-ul si videoclipul 'Good People'

Costi lanseaza single-ul si videoclipul 'Good People'


Producatorul roman Costi Ionita revine cu un nou videoclip si o noua piesa, "Good People”, de data aceasta cu ritmuri trap. Single-ul "Good People” este compus si produs de catre artist. Filmat in Statele Unite ale Americii, videoclipul este regizat de Alex Ceausu si completeaza perfect sound-ul piesei.

Costi a inceput sa cante de la varsta de 6 ani si a facut parte din mai multe proiecte muzicale. In 2012, artistul a fost nominalizat la Premiile Grammy cu hitul produs si cantat de Shaggy cu Kat DeLuna, "Dame". Pana in prezent, Costi a lansat hit-uri internationale precum "Bouncing”, in colaborare cu Buppy Brown, "Reggae Dancer” si multe altele. Mai mult, Costi a colaborat cu Mohombi, Faydee si Shaggy pentru "I Need Your Love”, piesa ce a generat peste 8 milioane de vizualizari pe YouTube.

Iar realizarile nu se opresc aici: peste 300.000 de unitati vandute la nivel mondial, peste 168 de playlisturi pe Spotify, peste 16,2 milioane de ascultari si primele pozitii in topurile iTunes, Shazam si ale radiourile din tari ca SUA, Canada, Germania, Spania, Italia, Grecia, Portugalia, Austria, Norvegia, Oman, Cipru, Qatar, Liban, Egipt etc.
Publicat pe 09 Martie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram