BestMusic.ro » CRBL » Biografie CRBL

Biografie CRBL

CRBL

CRBL, pe numele sau adevarat Eduard Mihai Andreianu, este un artist de muzica pop-dance, membru al grupului Simplu.

CRBL s-a nascut pe 30 iunie 1977, in Pitesti si este protejat de semnul Racului.

`Sunt un Rac ambitios care reuseste de fiecare data tot ce isi propune sa faca. `Only the strong survives` este moto-ul dupa care imi conduc viata. Vinovati pentru talentul pe care il am sunt Dumnezeu si parintii mei, care m-au sustinut mereu`.

De mic, CRBL si-a dezvoltat latura de businessman vanzand adidasi de la second-hand.

`Dimineata la ora 5 eram la second-hand si cumparam adidasi, mergeam acasa si ii lipeam, spalam, coseam, ii restauram si, cand se insera, ieseam si ii vindeam. Daca ieseam ziua, se vedeau ca nu erau noi, asa ca seara era cel mai bine. Din banii castigati mergeam sa cumpar din nou pana cand am reusit sa strang ceva mai mult si mi-am cumparat haine`, a povestit CRBL.

In ceea ce priveste viata personala, CRBL se poate considera un om implinit. In 2008 s-a casatorit cu iubita lui, Elena. Cei doi au impreuna o fetita, pe nume Alessia Ecaterina. Micuta a venit pe lume in 2010.

Printre hobbyurile lui CRBL se numara muzica, filmele, breakdance-ul si calatoriile.

Pe plan profesional, CRBL se poate lauda ca este una dintre cele mai cunoscute si apreciate vedete din showbizz.
Povestea lui CRBL a inceput odata cu trupa Simplu, al carui membru fondator este. Iata cum povesteste CRBL inceputurile sale:

`Dupa ce am cantat in trupa Trivale, am infiintat trupa Mesaj Nou care a semnat un contract cu o casa de discuri. Pe 1 decembrie 2002 ia fiinta trupa SIMPLU. Din momentul in care am filmat primul clip si am scos primul material audio, pentru mine incepe o noua viata. In 2003 am deschis o sala de dans in Pitesti. Astfel am ocazia sa ii invat pe copiii talentati cate ceva. Aceasta este cea mai mare realizare a mea, pe langa colaborarea cu SIMPLU`.

Alaturi de trupa Simplu, CRBL a lansat albumele:

X-Trem (2001)
Oare stii (2002)
Zece (2004)
Best Of (2006)
Oficial imi merge bine (2006)
Puppet (2009)
Dance or Die Trying (2011)

In paralel cu trupa, CRBL a scos si piese solo, printre care `Romanu' n-are noroc`, `Nu ne potrivim deloc` si `Hey Mama`.

CRBL a participat si la emisiunea Dansez pentru Tine si chiar s-a descurcat onorabil la stiluri de dans precum salsa, merengue sau vals.
In primavara lui 2011, CRBL si-a deschis o scoala de dans in Bucuresti, la care isi propune sa promoveze tinerii talentati.

Din martie 2011, CRBL a devenit Dj la postul de radio Pro Fm.