BestMusic.ro » CRBL » CRBL, discul de aur pentru Ce-avem noi aici?, primul album solo

CRBL, discul de aur pentru Ce-avem noi aici?, primul album solo

CRBL, discul de aur pentru Ce-avem noi aici?, primul album solo

La sapte luni de la lansare, primul album solo CRBL - "Ce-avem noi aici?" a primit discul de aur pentru vanzari digitale.

CRBL a fost prezent miercuri seara la Cat Music Radio Days pentru a-si ridica trofeul, inmanat de directorul Cat Music, Dan Popi.

"De cand m-am lansat ca artist solo imi doream sa am un astfel de trofeu si ma bucur mult ma ca am reusit sa-l obtin impreuna cu Cat Music, carora le multumesc foarte mult. As vrea sa le multumesc si lui Smiley si Marius Moga pentru ca m-au ajutat sa facem aceste piese, si industriei muzicale din Romania ca mi-a dat ocazia sa urc pe scena, sa fac albume, piese, clipuri" a declarat CRBL in discursul de multumire de la Cat Music Radio Days, ulterior multumindu-le pentru sustinere si fanilor, prin intermediul paginii de Facebook.

In format digital, albumul "Ce-avem noi aici?" a aparut in luna decembrie, iar la sfarsitul lunii ianuarie a fost lansat si in format fizic, impreuna cu Gazeta Sporturilor. "Inca mai cred in fani si in cumparatori de muzica. Nu vreau sa accept inca despre romani ca sunt hoti" spunea CRBL la momentul lansarii.

In Romania, Discul de Aur se acorda pentru pragul de 10,000 de unitati vandute.
Mai multe stiri despre: Disc de Aur  vanzari  vanzari digitale 
Publicat pe 27 Iunie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram