BestMusic.ro » CRBL »   Maria Popa si CRBL lanseaza "Oficial imi merge bine"

  Maria Popa si CRBL lanseaza "Oficial imi merge bine"

  Maria Popa si CRBL lanseaza "Oficial imi merge bine"

Maria Popa si CRBL fac echipa pentru o colaborare inedita si reinterpreteaza "Oficial imi merge bine”, una dintre cele mai populare melodii ale tuturor timpurilor, lansate in urma cu 16 ani de trupa Simplu.

Remake-ul vine cu un sound fresh si cu o productie cool ce pastreaza linia originala a piesei. Clipul ii are ca protagonisti pe Maria Popa care interpreteaza rolul adolescentei ranite in dragoste, dar care alege sa mearga inainte, chiar daca "in secret” ii este dor de persoana iubita, iar CRBL este parintele protector si incurajator care este alaturi de ea. Compusa de catre Marius Moga alaturi de CRBL, Smiley, Maria Popa si Sergiu Istrati, "Oficial imi merge bine” este o piesa ce are de aceasta data la baza o poveste adolescentina, vazuta prin ochii Mariei Popa, iar clipul produs de Ireal.ro completeaza prin imagini mood-ul dinamic al single-ului.

"A fost cea mai tare experienta de pana acum! Am ras, am plans, am cantat, am dansat, am muncit, m-am jucat, am experimentat o gramada de stari si am cunoscut multi oameni minunati, carora le sunt recunoscatoare. Colaborarea aceasta m-a facut foarte fericita, m-a fascinat, m-a facut sa inteleg cat de important este sa faci ceea ce iti place si ca orice lucru in viata, cat de marunt, necesita sacrificiu! Piesa originala transmite o energie extraordinara, pe care o simt de fiecare data cand ii dau replay. Placandu-mi inca de mica, m-am bucurat super mult sa o reinterpretez si sper din suflet ca oamenii sa simta bucuria si energia pe care le-am trait in studio cand am inregistrat-o. CRBL este o persoana foarte deschisa, cu care chiar am rezonat, are si vibe bun si umor, e cel mai tare!", povesteste Maria Popa.

"Oficial imi merge bine" este un hit care a schimbat muzica romaneasca, atat prin sound, cat si prin mesajul de dragoste perceput de public ca un mesaj social. Nici clipul nu a fost ceva obisnuit; a fost printre cele mai scumpe videoclipuri, filmat pe pelicula de film si, cred, primul videoclip in care fratii Moga au lucrat impreuna :). Sa refacem piesa in 2020 a fost o idee extraordinara, unde eu am raspuns PREZENT, retraind momentele de creatie din 2004. La 16 ani de la lansare a venit momentul sa apropiem generatiile prin muzica. Sper sa aveti aceleasi emotii ca si mine si sa retraiti acea perioada, ascultand cu incredere varianta fresh a acestei piese din perspectiva feminina, cu o artista care promite, Maria Popa!", adauga CRBL.

La varsta de 13 ani, Maria Popa a facut parte din echipa lui Marius Moga si a cucerit publicul in finala concursului "Vocea Romaniei Junior” si a impresionat juratii cu interpretarile pline de energie, vocea puternica si timbrul special. Iubeste muzica de mica, a inceput sa cante de la 10 ani, iar de la 11 ani studiaza oboiul.
Publicat pe 25 Noiembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu