BestMusic.ro » Cream (Claudia Pavel) » Claudia Pavel a lansat un nou single si videoclip, 'Supernova'

Claudia Pavel a lansat un nou single si videoclip, 'Supernova'

Claudia Pavel a lansat un nou single si videoclip, 'Supernova'

Claudia Pavel continua seria lansarilor muzicale cu explozivul single "Supernova”, despe o iubire ce te face sa plutesti, sa te simti in imponderabilitate, cu versuri semnate de Emanuela Oancea si linie melodica semnata de Florin Buzea si Emanuela Oancea.

Dupa recent lansatele single-uri "Hit the Dancefloor” si "Touch Me”, Claudia Pavel, cu un look fresh, super bronzat, de vara, ne invita din nou pe ringul de dans, cu piesa "Supernova”, ce se poate urmari deja pe platforma YouTube.

"E o piesa foarte moderna, de dans, pe care o ador, iar Noah a poreclit-o SuperNoah”, a declarat cantareata.

"Supernova” este produsa in studiourile Rolla7 Production. Videoclipul de imagine este semnat de Claudiu Stan. Stylingul pentru acest videoclip a fost asigurat de sora cantaretei, Paula Pavel, makeup artist cu studii la Cosmix School of Makeup Artistry in Miami (Florida).

In realizarea stylingului Claudiei, Paula Pavel a folosit un makeup in culori nude naturale iar parul Claudiei a fost aranjat in stilul "wet look”. "Am folosit mult spray tan organic inainte de filmari, ca sa-i pregatim pielea pentru videoclip”, a mai dezvaluit Paula Pavel.

De asemenea, s-au folosit mai multe branduri - Emilio Pucci, Christian Louboutin, Balmain, Giuseppe Zanotti, H&M, sneakers Philipp Plein, hamuri Daniel Dobre, si bijuterii ale unor creatori autohtoni, precum Pink Moss Bijoux si Tria Alfa.

In 2017, Claudia Pavel tine legatura cu fanii si prin intermediul blogului ei, ce se poate accesa la adresa www.claudiapavel.com.

Claudia este artist exclusiv "Sprint Media Group”, inca din anul 2015.

Blog personal Claudia Pavel

http://claudiapavel.com
Publicat pe 27 Iunie 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu