BestMusic.ro » Cream (Claudia Pavel) » Claudia Pavel lanseaza piesa dance pentru Revelion „Ain't Nobody”

Claudia Pavel lanseaza piesa dance pentru Revelion „Ain't Nobody”


Single dupa single, clip dupa clip! La o luna de la "Dependenta”, cantecul de dragoste cu poate cel mai senzual videoclip de la noi, Claudia Pavel lanseaza "Ain't Nobody”, o piesa dance ritmata, alaturi de Deejay Fly.

"Am inceput sa dansez pe ea de la prima auditie; este o piesa numai buna de cluburi sau pentru un party de Revelion”, a spus cantareata.

Muzica este semnata de Tanasoiu Liviu-Marius, Andreea Vatavu si Pavel Petricenco iar versurile de Tanasoiu Liviu-Marius si Pavel Petricenco. Orchestratia poarta sematura lui John Rivas.

In regia lui Mihai Laz, videoclipul cu elemente ludice al piesei "Ain\'t Nobody” s-a filmat in studiourile Voices Media, in decursul unei zile. De make-up si styling s-a ocupat sora cantaretei, stilista Paula Pavel.

Claudia Pavel, super bronzata cu bronz organic de la Rowe, poarta imbracaminte Alexander Wang, Dolce & Gabbana si Balmain. Pantofii poarta semnatura creatorilor Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti si Dolce & Gabbana.

Claudia Pavel a fost numita, la inceputul lunii noiembrie, "Cea mai activa solista a anului”, in cadrul Galei Performantei si Excelentei 2017.

DJ-ul Florin Dara/Deejay Fly, cu background in zona clubbing si numeroase evenimente in cluburile din Romania, si-a inceput cariera in 2005, ca producator si compozitor, dar si ca DJ.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2017  videoclip nou 2017 
Publicat pe 18 Decembrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram