BestMusic.ro » Cream (Claudia Pavel) » Claudia Pavel spune ca fiul ei, Noah, are deja „o voce de inger”

Claudia Pavel spune ca fiul ei, Noah, are deja „o voce de inger”

Claudia Pavel spune ca fiul ei, Noah, are deja „o voce de inger”

Claudia Pavel a organizat o petrecere de vis duminica, 5 noiembrie, pentru fiul ei, Noah, care a implinit 5 ani. Locul petrecerii - Gymboland, spatiul de joaca preferat de Noah, unde se simte ca acasa.

La eveniment, Claudia a spus ca Noah are deja "o voce de inger”. ."Noah imi mosteneste vocea; are o voce de inger! Acum incepe sa aiba tremolo si vibrato pe voce si ma topesc cand il aud!”, a spus cantareata.

Pe 15 noiembrie, Claudia Pavel va lansa piesa in limba romana Dependenta, scrisa de George Popa, iar in ianuarie 2018 piesa Muza ta, scrisa de Ivan Caragea.

Pentru Claudia Pavel, siguranta este unul dintre cei mai importanti factori in alegerea locului de joaca, de aceea a ales Gymboland ca apatiu apentru aniversasrea fiului ei . In plus, "fetele de la Gymboland sunt prietenele lui Noah, au foarte bine grija de cei mici. Dintre ele, Bianca e si babysitter-ul lui Noah la nevoie”, spune Claudia Pavel.

Tema petrecerii au fost supereroii, asa ca invitati au fost Darth Vader, Superman, Spider-Man si Batman, plus un magician, iar favoritul lui Noah - personajul de desene animate Sonic - a ornat un tort creat de specialistii de la Cofetaria Claus.

De altfel, cantareata i-a comandat special de ziua lui, din America, manusi, caciulite si masinute branduite cu personajul Sonic, plus pe cei cinci prieteni ai supereroului.

Desi Noah a implinit numai 5 ani, Claudia Pavel se gandeste deja la majoratul baiatului. "Acum au participat vreo 15 copii cu parinti, dar la majorat cred ca vor fi 200 de persoane!”, spune amuzata Claudia.

Legat de ce doreste sa devina cand va fi mare, Noah marturiseste ca i-ar placea sa fie politist, la fel de rapid precum personajul Sonic. "Ii place pentru ca este un personaj pozitiv foarte rapid si pentru ca salveaza mereu situatia”, completeaza Claudia Pavel, declaratia lui Noah. De altfel, la Gymboland exista un sediu de politie si costume, asa ca Noah si prietenii lui fac jocuri de rol.

Desi vrea sa devina politist, nu artist, Noah are deja mosteneste vocea mamei lui, cantareata Claudia Pavel.




Publicat pe 08 Noiembrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu