BestMusic.ro » Cream (Claudia Pavel) » Exclusiv: Claudia Cream nu a plagiat-o pe Sibel Tuzun (audio)

Exclusiv: Claudia Cream nu a plagiat-o pe Sibel Tuzun (audio)

Exclusiv: Claudia Cream nu a plagiat-o pe Sibel Tuzun (audio)

Claudia Cream a fost pusa in fata unei noi acuzatii de plagiat. Potrivit catorva site-uri, piesa lui Cream, `Just A Little Bit` ar fi un plagiat dupa piesa `Ac telefonu` a cantaretei Sibel Tuzun.

Contactat telefonic de bestmusic.ro, producatorul Andrei Filip a infirmat acest zvon, sustinand ca melodia lui Cream a fost produsa in urma cu doi ani. Autorii piesei sunt Marcus Brosch, Inessa Alessandrova si Fatman Scoop.

Ulterior, echipa turcoaicei a cerut perminsiunea de a face o varianta in limba turca dupa `Just A Little Bit`, pentru viitorul album semnat Sibel Tuzun, lucru convenit de managementul lui Cream in schimbul unei sume de bani.

Aparitia piesei `Ac Telefonu` inainte de `Just A little Bit` se explica prin faptul ca aceasta din urma acesta ar fi trebuit sa fie cel de-al doilea single Claudia Cream, iar promovarea noilor piese de pe albumul `Wrong Gir For That` au inceput abia la finele anului trecut.

In concluzie, nici Claudia Cream, nici Sibel Tuzun nu a plagiat. Este vorba doar despre o `abordare business`.

Pana una alta, este bine de stiut ca single-ul `Ac Telefonu` (Raspundela telefon) al canatretei Sibel Tuzun a fost lansat anul trecut. Un search pe YouTube arata ca piesa era disponibila la ascultat inca din iulie 2008, iar in toamna i s-a filmat si videoclip. `Ac Telefonu` urmeaza sa fie inclus pe un nou album, a carui data de lansare nu a fost anuntata inca.

Sibel Tuzun s-a nascut pe 29 septembrie 1971, la Istanbul. A reprezentat Turcia in finala concursului Eurovision 2006, desfasurata la Atena, cu melodia `Super Star`. Atunci a terminat pe locul 11.

De cealalta parte, single-ul `Just A Little Bit` este inclus pe noul album al Claudiei Cream, `Wrong Girl For That`. Este vorba despre un duet cu Fatman Scoop. Clipul a fost filmat in decembrie, anul trecut, dar a fost scos abia pe 15 mai.

Sibel Tuzun - Ac Telefonu

Claudia Cream ft. Fatman Scoop - Just A Little Bit
Mai multe stiri despre: plagiat  Claudia Cream  Sibel Tuzun  Just a little bit  ac telefonu 
Publicat pe 13 Iulie 2009 , de Laura Galan

Adauga un comentariu