BestMusic.ro » Criss Blaziny » Criss Blaziny lanseaza clipul Jolie (teaser)

Criss Blaziny lanseaza clipul Jolie (teaser)


Pe data de 13 iunie Criss Blaziny lanseaza "Jolie", primul single de pe viitorul sau albumul intitulat "Rasaritul apus”. Acesta este insotit si de un videoclip, pe care-l puteti viziona in premiera, in aceasi zi, pe 1 Music Channel, la ora 22:00.

Criss revine cu un clip nou si o piesa realizata in colaborare cu Daisy Villa (Los Angeles/SUA), o interpreta cu puternice influente Latin Jazz/RnB/HipHop. Artista a urcat pe scena alaturi de nume precum: Indie Arie, Stevie Wonder, Blu Cantrell, Robin Thicke , Les Nubians si multi altii.

De productia piesei s-a ocupat Adapter, pe care il stiti din colaborarile anterioare, "Depinde de tine, "7 august", "Clubbin in Romania", etc.

"Jolie" este piesa cheie a albumului Rasaritul Apus si reprezinta etapa perfecta dintr-o relatie . Materialul este rezultatul multor ganduri si trairi puse pe hartie, iar videoclipul este rezultatul a trei luni de munca si a fost realizat de catre blART video&photo. Daisy Villa din Los Angeles este vocea feminina a melodiei iar instrumentalul poarta amprenta lui Adapter.

Criss Blaziny - Jolie (teaser)

Criss Blaziny: http://www.facebook.com/CBlaziny
Adapter:
http://www.facebook.com/adapter.official
Daisy Villa:
http://www.facebook.com/daisyvillamusic




Mai multe stiri despre: videoclipuri 2012 
Publicat pe 08 Iunie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram