BestMusic.ro » Cristiana Raduta » Cristiana Raduta s-a schimat total. Vezi cum arata acum interpreta "Amor, amor" (poze)

Cristiana Raduta s-a schimat total. Vezi cum arata acum interpreta "Amor, amor" (poze)


Cristiana Raduta, care in anii 2000 a facut furori cu videoclipul si versurile piesei "Amor, amor", unul dintre cele mai indraznete produse muzicale ale vremii, s-a schimbat complet. Vezi cum arata in 2012 artista.

Cristiana Raduta este in prezent actrita a Teatrului Metropolis din Bucuresti, iar dragostea pentru scena teatrului a fost mai puternica decat cea pentru muzica pop. La aceasta s-a adaugat si faptul ca, in ciuda faptului ca avea o imagine extrem de sexy, cantareata nu si-a dorit sa ajunga un "nume in agenda" mondena": "Nimeni nu poate sa spuna ceva despre tine, tot ce spun oamenii este despre ei insisi… "Nu stiu altii cum sunt", dar eu nu am fost, nu sunt si nu vreau sa ajung vreodata un "nume" in "agenda" mondena. Am invatat ca fiecare clipa din existenta mea poate fi vesnic frumoasa, daca stiu cum s-o traiesc, daca vreau sa n-o irosesc. Si pentru asta, nu de putine ori, exclud permanenta raportare la un cotidian marcat de atatea accente de vulgaritate…” a declarat Cristiana Raduta pentru ProTV Magazin.

Intrebata de fostii sai colegi de breasla cu care a sustinut turnee de succes la vremea respectiva, Cristiana Raduta a lasat sa se inteleaga ca relatiile cu Animal X si 3Rei Sud Est sunt de mult incheiate: "Fiecare isi traieste propria existenta cum stie si cum poate. Si suntem, in fiecare clipa, nimic altceva decat suma faptelor noastre anterioare…”.

Erai fan Cristiana Raduta in anii 2000? Ai vrea sa revina in muzica?


Sursa
Mai multe stiri despre: look  poze vedete  poze sexy  schimbari de look vedete 
Publicat pe 14 Septembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram