BestMusic.ro » Cristiana Raduta » Cristiana Raduta a renuntat la muzica pentru actorie

Cristiana Raduta a renuntat la muzica pentru actorie


Cristiana Raduta, cantareata care in urma cu ceva ani facea furori cu videoclipul `Amor Amor` n-a disparut definitiv din peisaj. In prezent, Cristiana isi dedica timpul carierei de actrita.

O gasiti la Teatrul Metropolis din Bucuresti, la fiecare reprezentatie a piesei de teatru `Floarea de cactus`.

Cristiana Raduta interpreteaza rolul Antoniei si joaca alaturi de actori precum Adela Marculescu, Daniel Crasmaru si Ionut Adascalitei, scrie Libertatea.

Cristiana Raduta are o situatie materiala foarte buna. Este casatorita cu omul de afaceri Costel Bobic si-si petrece vacantele in Monte Carlo si Cannes.

Pentru cei care nu stiu, Cristiana Raduta si-a inceput cariera ca asistenta in emisiunea Roata Norocului, de la Pro TV, prezentata de Mihai Calin.

Aceasta a fost rampa ei de lansare, in 1999. Inceputul anilor 2000 reprezinta apogeul carierei ei muzicale. Cristiana Raduta a lansat cel mai scump videoclip din Romania la acea vreme: Amor Amor, care a costat in jur de 50.000 de dolari.

In 2002, Cristiana Raduta a colindat tara alaturi de 3rei Sud-Est si Animal X in turneul `Antidrog`. Peste doua milioane de romani au vazut-o evoluand pe scena.

A urmat un pictorial in revista Playboy si o incercare de revenire in muzica.

Acum, Cristiana Raduta se dedica teatrului, pe care l-a studiat la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica `I.L. Caragiale`, sectia actorie.

Cristiana Raduta - Amor Amor

Foto: Libertatea
Mai multe stiri despre: cristiana raduta actorie 
Publicat pe 28 Ianuarie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram