BestMusic.ro » Cristina Balan » Cristina Balan aduce pace la "Final de razboi"

Cristina Balan aduce pace la "Final de razboi"


Cristina Balan a trezit emotii nemarginite in prima aparitie din cadrul ULive Session cu piesa Issues, lansata de Julia Michaels. In fiecare performance live, Cristina impresioneaza cu vocea si timbrul ei, dar totul este la superlativ, atunci cand este inclusa si emotia unei piese scrise chiar de ea.

Single-ul "Final de razboi” a fost lansat in 2013, cand Cristina Balan era parte din trupa ABCD. In acel moment, Cristina declara ca aceasta piesa este un inceput reusit din toate punctele de vedere, iar publicul a apreciat sensiblitatea si mesajul puternic insotit de un videoclip pe masura.

In clipul piesei au fost folosite peste 3000 de scrisori autentice, pline de sentimente. Chiar daca are foarte multe povesti adevarate, 5 ani mai tarziu, Cristina reuseste sa scrie o poveste fara cusur prin interpretarea live a piesei din cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania.

Qreator- locatia in care a fost filmat video-ul s-a umplut de pace, dupa "La final de razboi”, prin vocea calda a Cristinei. Din echipa de productie au facut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mindroc (post-productie video si audio), Five’s (sunet).

Cristina Balan, Vocea Romaniei – sezonul 5, a lansat in partea a doua a anului 2017 single-ul si videoclipul "Sertar cu amintiri”. Prima aparitie pe scena a avut-o in 1999, cand a format trupa Impact, iar din 2015, Cristina Balan are o formula noua de scena si canta live alaturi de band-ul ei.

Universal Music este singurul label major prezent in industria muzicala romaneasca. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale de marketing inovatoare. Pe langa activitatile sale clasice de casa de discuri, de productie, distributie si promovare de continut muzical, Universal Music Romania este si o companie de marketing, implicata constant in dezvoltarea de strategie de brand, bazata pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese si un portofoliu de peste 50 de artisti locali precum: Loredana, Andra, Holograf, Alina Eremia, Stefan Banica, Cristina Balan, Nicole Cherry, Dorian Popa, Lora, Ami, Sore, Giulia etc. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
Mai multe stiri despre: varianta noua  piesa live 
Publicat pe 14 Februarie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram