BestMusic.ro » Cristina Rus » Cristina Rus lanseaza Cele Mai Frumoase Colinde

Cristina Rus lanseaza Cele Mai Frumoase Colinde


Cristina Rus da startul sarbatorilor de iarna si ii invita pe toti iubitorii muzicii la un concert in care cele mai frumoase colinde vor rasuna in Piata Timpului, (langa magazinul Cocor), sambata, 4 decembrie, de la orele 19.30.

Recitalul marcheaza lansarea celui mai recent album Cristina Rus, "Cele mai frumoase colinde” un album magic, incarcat de bucuria Craciunului .

Deschide usa crestine, O ce veste minunata, Steaua sus rasare sau Trei pastori se intalnira, sunt doar cateva dintre cele 12 "Cele mai frumoase colinde” adunate si interpretate de catre Cristina Rus, in stilul care o defineste.

`Acest album este un mai vechi vis de al meu. Mereu mi-am dorit sa fiu alaturi de fanii mei, intr-un moment magic, intr-un timp al copilariei si al povestilor. Am adunat pe acest material colindele copilariei mele, colinde pline de unele dintre cele mai frumoase amintiri din acea perioada`, povesteste Cristina.

Cumpara Cristina Rus - Cele mai frumoase colinde din Bestmusic Shop

Mai multe stiri despre: colinde  lansari albume 
Publicat pe 02 Decembrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram