BestMusic.ro » Cristina Rus » Cristina Rus va naste un baietel (video)

Cristina Rus va naste un baietel (video)


Cristina Rus va renunta o vreme la concerte in favoarea lui Dragos, baietelul pe care-l poarta in pantece si care urmeaza a veni pe lume in aprilie 2010.

Cantareata este insarcinata in 20 de saptamani, stie deja ca bebelusul este baiat si i-a ales primul nume. Micutul va fi botezat Dragos, la fel ca tatal sau, si va mai avea si un nume de sfant asupra caruia parintii nu s-au decis inca.

Referitor la cariera sa muzicala, Cristina Rus a declarat ca nu renunta la ea definitiv, dar ca pentru o vreme se va dedica bebelusului.

Mai am foarte putine concerte in Bucuresti, dupa care sunt rezervata pentru micut pana in luna mai, a spus ea in cadrul emisiunii Happy Hour.

Nu am facut niciun avort

Referitor la zvonurile potrivit carora ar mai fi fost insarcinata si ar fi avortat/pierdut copilul, Cristina Rus a declarat ca nimic nu este adevarat.

Cu mana pe suflet spun: n-am facut niciun avort in viata mea si cred ca nimic nu poate fi mai minunat decat sa faci un copil.

Cantareata a marturisit ca a lasat sa se inteleaga ca era insarcinata la vremea respectiva din superstitie si pentru ca a avut o intarziere a ciclului de o saptamana.

Eu imi doream foarte mult (...) chiar imi doream foarte mult sa raman insarcinata si cum se zice ca nici nu-i bine sa zic ca nu, si am zis ok, atunci daca eu tot imi doresc sa fiu, hai sa vorbesc pozitiv, sa nu neg`. (...)`Am lasat, da (sa se inteleaga ca e insarcinata, n.r.), pentru ca am avut o intarziere de o saptamana, a mai povestit Cristina Rus.
Mai multe stiri despre: baietel  Cristina Rus insarcinata  Dragos 
Publicat pe 04 Decembrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram