BestMusic.ro » Cuantune » Addiction

Cuantune - Addiction

Loading the player ...

Astazi, 6 septembrie (ora 12:00), Cuantune lanseaza piesa “Addiction”, insotita de cel de-al treilea videoclip al trupei.

Noul single se remarca prin modul in care protagonistii impletesc acordurile tipice jazzului, cu beaturi moderne, strans legate de un mesaj sincer, oferind o nota de autenticitate compozitiei. Asemenea pieselor precedente, cel mai nou single Cuantune se bucura de o colaborare cu diversi instrumentisti, precum Andreas Aron la bass, Alexandru Olteanu la pian, Harvis Cuni Padron la trompeta, Luis Palomino la saxofon, pe inregistrare facandu-si simtita prezenta si Freakadadisk, prin scratchurile introductive in atmosfera piesei.

Videoclipul "Addiction" este realizat de echipa Seetrue Arts. Regie si post-productie - Mario F. Cruxfader. Operatori imagine - Copiluldiminetii, Victor Doldor si Mihai Nae. Le puteti da like pe noua pagina oficiala de facebook: http://www.facebook.com/seetruearts.

Tinutele Elisabetei au fost asigurate de Atelier Aiurea (http://www.facebook.com/atelieraiurea). Printre locatiile in care au avut loc filmarile, se numara si Floraria Lipscani (http://www.facebook.com/Floraria.Lipscani).

Poze cu Cuantune