BestMusic.ro » Cuantune » Cuantune a lansat videoclipul piesei "Story" 

Cuantune a lansat videoclipul piesei "Story" 


Orasul este plin de povesti: coltul de strada unde ne-am intalnit pentru prima oara, aleile pe care ne-am plimbat, parcul unde am vazut rasaritul impreuna. Orasul este jurnalul nostru unde notam, fie ca stim asta sau nu, povestile nostre de zi cu zi. Iar printre toate aceste fragmente si paragrafe, daca ascultam atent, vom auzi un ritm...

"Story” este cel mai nou single Cuantune, un omagiu adus tuturor celor care aleg sa fie autori, celor care isi incep capitolele cu picioarele pe asfalt si le termina in lumina rosiatica a orasului vazut de sus.

Si daca tot ai prins sa simti beat-ul, asculta si restul albumului Jazz Dance - sofisticat si plin de farmec urban. iti va face pofta sa redescoperi locurile tale preferate, cluburile undei ai dansat pana in zori si cu siguranta te va inspira sa-ti faci amintiri noi. Pune-ti castile, da-i un play si vezi ce vei descoperi.

Proiectul Cuantune a luat nastere prin mintile creative a doua personalitati total diferite. Aceste diferente au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care si-au pus mai apoi amprenta distinctiva in compozitiile lor muzicale. Mario Cruxfader si Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, avandu-i alaturi in show-urile live pe Andreas Aron (bas/contrabas) sau Alexandru Coty (pian/keyboards).

Videoclipul piesei "Story”, dar si cele mai noi informatii cu privire la activitatea trupei, concerte si alte aparitii ale membrilor CUANTUNE, sunt disponibile la urmatoarele adrese oficiale:

www.cuantune.ro

www.facebook.com/cuantune

www.youtube.com/cuantune
Mai multe stiri despre: single nou  piesa noua 2015  videoclip nou 2015 
Publicat pe 16 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram