BestMusic.ro » Cuantune » Cuantune - I Jazz Wanna Be With You, disponibil pe iTunes

Cuantune - I Jazz Wanna Be With You, disponibil pe iTunes


Dupa ce si-a dovedit unicitatea si diversitatea stilistica in numeroasele aparitii live, trupa Cuantune lanseaza primavara aceasta albumul de debut intitulat "I jazz wanna be with you”.

Desi fanii Cuantune au asteptat mult timp lansarea acestui album, produsul este cu siguranta pe masura asteptarilor. In cadrul listei de piese de pe album, se regasesc piesele difuzate pe posturile de radio, precum "This time”, "Stand up on your feet” sau "Yushunago”, in variante reorchestrate.

cuantune i jazz wanna be with you tracklist

Albumul " I Jazz Wanna Be with You” reuseste sa inglobeze fiecare trasatura a stilului Cuantune conturat in cei 3 ani de existenta, sound-ul unic si captivant integrand intr-un mod omogen elemente diferite de Jazz, Funk, Soul, Electro, Hip-Hop, IDM si Chillout. Piesele ce apar pe acesta sunt ca o insiruire de povesti ce descriu, in etape, viata unui cuplu de tineri indragostiti; desi un rollercoaster emotional, un singur lucru conteaza - "I jazz wanna be with you”.

Pe album apar ca invitati artisti din Romania si nu numai, precum AG Weinberger (chitara), Jon Oskar Stenmark (trompeta - Suedia), Liviu Negru (chitara), Harvis Cuni Padron (trompeta - Cuba), Louis Palomino (Safoxon - Cuba), Cvartet Capriccio, Alex Jaxx (Saxofon), si Frakadadisk.

Albumul este lansat exclusiv pe internet, putand fi achizitionat de pe iTunes Apple Store, de aici.

Inainte de concertul de lansare, ce va avea loc pe data de 10 mai, in Godot Caf-Teatru, trupa organizeaza un concurs in urma caruia fanii Cuantune vor putea castiga albume si invitatii la concertul de lansare.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este sa dai "Like” paginii oficiale de facebook a trupei Cuantune, dupa care trebuie sa lasi un comentariu la poza coverului de album in care sa completezi propozitia "I jazz wanna be with you…”. Apoi roaga-ti prietenii, mamica, bunica si pisica sa iti dea "Like” comentariului, pentru ca cel care strange cele mai multe like-uri va castiga albumul "I Jazz Wanna Be with You” si o invitatie DUBLA la petrecerea de lansarea albumului, pe 10 mai, la Godot Cafea Teatru!

Nici urmatorii patru clasati nu vor fi uitati, pentru ca si ei vor primi cate o copie a albumului "I Jazz Wanna Be With You”! Concursul se incheie pe data de 17 mai. Succes!
Mai multe stiri despre: itunes  albume 2013  muzica online 
Publicat pe 08 Mai 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram