BestMusic.ro » Cuantune » Cuantune - Broke (single nou)

Cuantune - Broke (single nou)


Prietenii de la Cuantune revin cu noutati chiar la inceput de 2013. Pe langa un nou single, "Broke", pe care il puteti asculta mai jos, Elizabeth si Cruxfader anunta si primul album al trupei, pe care il vor lansa in lunile urmatoare.

Pe album, caruia nu i-au dat inca un nume, se vor regasi, pe langa "Broke", piesele deja cunoscute publicului precum "Stand up on your feet”, "This time” si "Addiction”.

Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, avandu-i alaturi in show-urile live pe Andreas Aron (contrabas) si Alexandru Olteanu (pian).

Nu uitati ca pe Cuantune in puteti vedea live la Hard Rock Cafe pe 18 aprilie. Evenimentul face parte din seria "Bestmusic cu", pe care o organizam impreuna cu Sprint Media Group, iar biletele se pot cumpara:

- Cu 30 de lei acces normal cu loc la masa si 50 de lei VIP (cu loc in fata scenei) - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro , bestmusic.ro si pe aplicatia de mobil Cinemagia
- Cu 40 de lei respectiv 60 de lei VIP la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului.

Ne vedem acolo! Mai multe detalii gasiti aici.

Cuantune - Broke (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013 
Publicat pe 08 Ianuarie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram