BestMusic.ro » Cuantune » Cuantune vor lansa clipul "Addiction" (teaser video)

Cuantune vor lansa clipul "Addiction" (teaser video)


La inceputul acestei toamne, membrii proiectului Cuantune au pregatit o noua piesa, insotita de cel de-al treilea videoclip al trupei.

Noul single se intituleaza "Addiction”, remarcandu-se prin modul in care protagonistii impletesc acordurile tipice jazzului cu beaturi moderne, strans legate de un mesaj sincer, oferind o nota de autenticitate compozitiei.

Asemenea pieselor precedente, cel mai nou single Cuantune se bucura de colaborarea cu diversi instrumentisti, precum Andreas Aron la bass, Alexandru Olteanu la pian, Harvis Cuni Padron la trompeta, Luis Palomino la saxofon, pe inregistrare facandu-si simtita prezenta si Freakadadisk, prin scratchurile introductive in atmosfera piesei.

In curand, cei de la Cuantune vor lansa noul single (videoclip), pana atunci va invitam sa vizualizati teaserul urmator:

Videoclipul "Addiction" este realizat de echipa Seetrue Arts: Regie, VFX si post-productie - Mario F. Cruxfader; Operatori imagine - Copiluldiminetii, Victor Doldor si Mihai Nae.

Tinutele lui Elizabeth au fost asigurate de Atelier Aiurea (http://www.facebook.com/atelieraiurea).
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2012  teaser videoclip cuantune 
Publicat pe 30 August 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram