BestMusic.ro » Cuantune » Cuantune - My Favorite (single nou)

Cuantune - My Favorite (single nou)


Trupa Cuantune lanseaza astazi un nou single extras de pe albumul de debut. "My favorite”, se remarca prin sound-ul specific trupei, o fuziune de sunete clasice imbinate in mod armonios cu beaturi moderne, ce dau intregului ansamblu o nota de autenticitate.

"My Favorite" a fost compusa de Elizabeth, iar de productia piesei s-a ocupat cealalta jumatate a trupei, Mario Cruxfader. Colaborarea cu Alexandru Olteanu la pian, Aron Andreas la bas electric si Harvis Cuni Padron la trompeta, readuce combinatia nonconformista de jazz, soul si dance mai aproape de publicul iubitor de muzica de calitate.

Lansat de curand, albumul "I Jazz Wanna Be with You” reuseste sa inglobeze fiecare trasatura a stilului Cuantune conturat in cei 3 ani de existenta, sound-ul unic si captivant integrand intr-un mod omogen elemente diferite de Jazz, Funk, Soul, Electro, Hip-Hop, IDM si Chillout. Piesele ce apar pe acesta sunt ca o insiruire de povesti ce descriu, in etape, viata unui cuplu de tineri indragostiti; desi un rollercoaster emotional, un singur lucru conteaza - "I jazz wanna be with you”.

Pe album, apar ca invitati artisti din Romania si nu numai, precum AG Weinberger (chitara), Jon Oskar Stenmark (trompeta - Suedia), Liviu Negru (chitara), Harvis Cuni Padron (trompeta - Cuba), Louis Palomino (Safoxon - Cuba), Cvartet Capriccio, Alex Jaxx (Saxofon), si Freakadadisk.

Albumul este lansat exclusiv pe internet, putand fi achizitionat de pe iTunes Apple Store, de aici.

Cuantune - My Favorite (audio)
Mai multe stiri despre: muzica 2013  muzica iunie 2013  singeuri 2012 
Publicat pe 11 Iunie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram