BestMusic.ro » Cuantune » Cuantune - No One (single nou)

Cuantune - No One (single nou)


"No one" este cea mai noua piesa pe care Cuantune a decis sa o scoata la plimbare in afara albumului. Cantecul vorbeste limba dragostei,find compusa cu mult nerv atat din punct de vedere instrumental cat si liric. Coloana sa vertebrala este un beat greu, cu overtones de hip-hop, indulcit de vocea lui Elizabeth si de interventiile lui Alexandru Olteanu la pian. Piesa in sine este un amestec de un dulce-amar muzical peste care s-a presarat soul si nectar clasic.

Cuantune a lansat albumul de debut in primvara acestui an. Intitulat "I jazz wanna be with you”, reuseste sa inglobeze fiecare trasatura a stilului Cuantune conturat in cei 3 ani de existenta, sound-ul unic si captivant integrand intr-un mod omogen elemente diferite de Jazz, Funk, Soul, Electro, Hip-Hop, IDM si Chillout. Piesele ce apar pe acesta sunt ca o insiruire de povesti ce descriu, in etape, viata unui cuplu de tineri indragostiti; desi un rollercoaster emotional, un singur lucru conteaza - "I jazz wanna be with you”.

Cei ce vor sa ii vada live, o pot face in data de 1 august la Control Club, incepand cu ora 22:00. Intrarea este libera! Trupa ofera fanilor 100 de albume la pretul promotional de 10 Ron.

Cuantune - No One (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  muzica 2013  muzica iulie 2013 
Publicat pe 30 Iulie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram