BestMusic.ro » Dan Balan » Piesa lui Dan Balan in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile   

Piesa lui Dan Balan in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile   


Dan Balan atinge un nou succes The Rolling Stone, una din cele mai celebre publicatii americane, a dezvaluit Top 50 cele mai celebre hit-uri din toate timpurile, interpretate de trupe de baieti http://www.rollingstone.com/music/lists/50-greatest-boy-band-songs-of-all-time-20150924

Piesa "Dragostea din tei", compusa de Dan Balan, s-a clasat pe locul 18 din 50, alaturi de mari hit-uri ale altor trupe celebre, precum: Backstreet Boys, East 17, N'Sync, The Jackson 5, One Direction si altii.

"Dragostea din tei” a ajuns pe locul intai in top-urile din peste 30 de ari, ocupand locul 3 in topul vanzarilor din Marea Britanie, cu incasari de peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume. Single-ul a primit Discul de Platina si Discul de Aur in majoritatea arilor europene, precum si in Asia si America Latina.

Super hit-ul "Dragostea din tei" a fost inclus pe lista celor mai vandute single-uri din istoria mondiala a muzicii. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_singles

In 2009, Dan Balan a fost nominalizat la premiul "Grammy" in calitate de co-autor al piesei "Live your life”, interpretata de celebra interpreta Rihanna si rapper-ul T.I..

In prezent Dan Balan se pregateste de lansarea noului sau single, intitulat "Funny Love". Premiera piesei va avea loc pe data de 14 octombrie 2015.

Fanii pot vedea deja primele 2 teasere ale videoclipului pe pagina de Facebook a artistului https://www.facebook.com/officialdanbalan sau pe canalul de YouTube MediaPro Music https://www.youtube.com/user/MediaProMusic.
Mai multe stiri despre: topuri  topuri muzicale 
Publicat pe 28 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram