BestMusic.ro » Dan Helciug »  Concert Tribut Queen - My Queen cu Dan Helciug la Hard Rock Cafe pe 10 Ianuarie

 Concert Tribut Queen - My Queen cu Dan Helciug la Hard Rock Cafe pe 10 Ianuarie

 Concert Tribut Queen - My Queen cu Dan Helciug la Hard Rock Cafe pe 10 Ianuarie

Va invitam pe 10 ianuarie la Hard Rock Cafe la proiectul omagiu muzical dedicat trupei britanice Queen, "My Queen", creat de Dan Helciug in 2017 si sustinut de o echipa formidabila de profesionisti!

Nu este un look-alike band! Proiectul inca de la lansare a avut parte de un succes neasteptat si a fost cantat in multe festivaluri teatre, si cluburi de prestigiu. Dan Helciug si trupa sa interpreteaza muzica trupei Queen incepand cu anul 2011 in proiectul international Mozart Rocks.

Contopindu-se cu scena si publicul Dan Helciug ofera o experienta memorabila, tipica oricarui concert Queen, plasandu-si amprenta personala asupra muzicii si pastrand esenta unica a trupei Queen!

Concertul este unul electrizant, o experienta emotionala unica unde publicul de fiecare data este al doilea solist vocal pe scena. La urma urmei in data de 10 ianuarie se vor strange mai intai iubitorii adevarati ale muzicii Queen si d-abea mai apoi se face diferenta dintre public si performer.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 59 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri)

- Acces General: 39 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 39 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 64 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri)

- Acces General: 44 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 44 de lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
Publicat pe 03 Ianuarie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu