BestMusic.ro » Daniela Gyorfi » Daniela Gyorfi face botez cu multe manele

Daniela Gyorfi face botez cu multe manele


Daniela Gyorfi pregateste botezul fiicei sale, Maria, la care vor participa 200 de invitati ce vor fi trati cu multe manele, animatoare si mancare din belsug.

Data evenimentului a fost stabilita in ziua de 5 mai, intr-o joi, deoarece cantareata are toate week-end-urile ocupate cu recitaluri si spectacole pe care nu le poate contramanda:

`Am angajat animatoare si ursitoare, am trimis invitatiile, vor fi in jur de 200 de persoane. Muzica si mancarea vor fi pe gustul tuturor. Eu nu voi canta, ca nu mi se pare potrivit sa fiu pe scena la botezul fiicei mele, o sa am altele pe cap. Vor canta Liviu Mititelu, colegul meu Cristi Rizescu si vom avea si un Dj `, a declarat cantareata pentru ziarul Click.

Maria este un copil cuminte, din spusele parintilor sai, insa momentan se lupa cu temutii colici, care ii dau batai de cap si micutului David, fiul solistei Andra.
Mai multe stiri despre: copii vedete  parinti vedete  nasteri 2011  muzica petrecere 
Publicat pe 20 Aprilie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram