BestMusic.ro » Daniela Gyorfi » Daniela Gyorfi nu mai este multumita de silicoane

Daniela Gyorfi nu mai este multumita de silicoane


Daniela Gyorfi nu mai este multumita de silicoanele ei, pentru ca s-au lasat in urma nasterii si a fluctuatiilor de greutate.

Vedeta este dispusa sa-si schimbe silicoanele la un moment dat, dar nu este disperata sa recurga din nou la bisturiul chirurgului.

`Daca se intampla ceva o sa spun. E normal ca, dupa ce am nascut, m-am ingrsaat si am slabit, silicoanele sa nu mai fie chiar ca inainte. Nu vreau sa imi stea pana la genunchi. Silicoanele mele nu sunt pe jos, nu calc pe ele`, a declarat Daniela Gyorfi, citata de tabloide.

Auzind ca Daniela Gyorfi si-ar putea schimba silicoanele, prietena sa Oana Turcu a sfatuit-o sa nu faca acest gest, pe care l-ar putea regreta mai tarziu.

`Am inteles de ce ti-ai pus silicoane acum multi ani, considerand ca vei avea mai mult succes. Am priceput de ce ti-ai refacut operatia, dupa ceva timp, pentru ca primul implant fusese extrem de nereusit, dupa cum a vazut toata lumea in pictorialele tale. Acum, insa, cred ca mergi prea departe`, a declarat Oana Turcu.
Mai multe stiri despre: inedit 
Publicat pe 06 Februarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram