BestMusic.ro » Daniela Gyorfi » Daniela Gyorfi, operata de urgenta la sanul stang

Daniela Gyorfi, operata de urgenta la sanul stang


Daniela Gyorfi a suferit miercuri o noua operatie la sani. Artista s-a internat de urgenta la Spitalul de Chirurgie Plastica si Reparatorie din Bucuresti, dupa ce a suferit o lovitura la sanul stang.

"Nu a fost o fita, ci o urgenta. Nu am facut operatie din proprie initiativa, ci la recomandarea medicului care mi-a descoperit complicatii grave la sanul stang", a declarat Gyorfi pentru cancan.ro.

"La un moment dat, am suferit o lovitura la sanul stang. Nu mi-am dat seama ca ar putea fi ceva grav. Atunci insa proteza s-a deplasat si, in timp, s-a dislocat, pozitionandu-se intre coaste si dandu-mi dureri crunte. Pentru ca durerile deveneau din ce in ce mai puternice, am apelat la medicul Cristian Nitescu. Acesta a decis sa ma opereze cat mai repede, pentru ca aceste complicatii sa nu se agraveze. Interventia a fost dificila si a durat sase ore. Am ramas internata o noapte si ieri am venit acasa. Acum sunt bine, insa va trebui sa ma menajez foarte mult", a mai declarat cantareata.

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: vedete  operatie  sani 
Publicat pe 10 Februarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram