BestMusic.ro » Daniela Gyorfi » Daniela Gyorfi va avea o fiica de 13 ani

Daniela Gyorfi va avea o fiica de 13 ani


Casatoria Danielei Gyorfi cu George Tal, germanul de origine romana, ii va aduce cantaretei o familie in adevaratul sens al cuvantului. De cateva zile, cantareata se acomodeaza cu cea care ii va deveni fiica vitrega imediat dupa nunta.

Francisca, fata lui Tal dintr-o casatorie anterioara, are 13 ani si se afla in vacanta in Romania. Relatia dintre cele doua evolueaza favorabil. Atat George, cat si Daniela isi refac viata amoroasa dupa cate un divort. Se pare ca Tal pastreaza o relatie stransa cu fiica lui desi au trecut ani buni de la separare de mama ei. Faptul ca se va muta in Romania cu Daniela nu va afecta aceasta legatura.

Potrivit surselor, Francisca se afla in prezent in Romania unde isi petrece vacanta alaturi de tatal ei si de Daniela. Vedeta si-a scos viitoarea fiica vitrega la cumparaturi si i-a prezentat cateva dintre vedetele showbizului romanesc ocupandu-i timpul si facand-o sa se simta bine. Incantata de tratamentul pe care viitoarea sotie a tatalui sau i l-a oferit, Francisca a inceput sa o alinte pe cantareata cu diminutivul Dani.

Averea
Publicat pe 07 August 2006 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram