BestMusic.ro » Dansez pentru tine » Dansez Pentru Tine: Pavel Stratan, Hiena si Max Dragomir danseaza vals in prima editie din noul sezon

Dansez Pentru Tine: Pavel Stratan, Hiena si Max Dragomir danseaza vals in prima editie din noul sezon


Noul sezon al emisiunii Dansez Pentru Tine debuteaza astazi, 26 octombrie. In prima editie, Pavel Stratan, Serban Copot aka Hiena de la Animal X si Daniel "Max" Dragomir de la Vocea Romaniei vor dansa vals.

Alaturi de cei trei cantareti, alte cinci vedete se vor lupta pentru indeplinirea visurilor partenerilor de echipa. In competitie se mai afla Nicoleta Luciu, Bianca Dragusanu, Monica Davidescu, Oana Ionita si Marian Dragulescu.

Echipele vor fi evaluate la fiecare editie de juriul format din Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu si Wilmark.

Tot in editia din aceasta seara, Stefan Banica, prezentatorul emisiunii, va interpreta in prima auditie "Vino", o piesa noua de pe albumul "Altceva", lansat saptamana aceasta.

Foto: Pro TV
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  perechi dansez pentru tine 
Publicat pe 26 Octombrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram