BestMusic.ro » Dansez pentru tine » Serban (Animal X)  la Dansez Pentru Tine

Serban (Animal X)  la Dansez Pentru Tine

Serban (Animal X)  la Dansez Pentru Tine

Serban de la Animal X va lasa pentru o perioada muzica deoparte si se apuca de dans. Solistul va fi unul dintre concurentii noului sezon al emisiunii Dansez pentru tine.

"Nu am mai calcat intr-o sala de dans de 8-10 ani, dar banuiesc ca este ca mersul pe bicicleta, si daca ai groove-ul in tine, mai exista sansa. Imi doresc sa am un coregraf cu multa rabdare pentru ca am foarte mult de recuperat. Trebuie sa recunosc ca am mari emotii pentru ca este o ipostaza in care nu am mai fost de foarte multa vreme si imi place sa castig. Nu stiu daca o sa fiu senzatia sezonului, dar o sa dau tot ce pot pe ringul de dans." a declarat Serban pentru ProTv Magazin.

In ceea ce priveste abilitatile sale de dansator, Serban de la Animal X isi cunoaste foarte bine punctele forte si pe cele slabe: "Sunt un dezastru in zona latino si aici va trebui sa lucrez cel mai mult. Sper ca juriul sa fie indulgent cu un fost break-er pentru ca ma voi stradui sa fim echipa cea mai buna. Si asa vom fi." a spus acesta.

Serban nu este singurul cantaret care va participa la Dansez pentru tine. Si Daniel "Max" Dragomir de la Vocea Romaniei a mai fost confirmat pentru noul sezon.

Ce zici de participarea lui Serban de la Animal X la Dansez pentru tine? Crezi ca se va descurca?
Publicat pe 01 Octombrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram