BestMusic.ro » Dara » Dara lanseaza "La costum", o piesa sensibila alaturi de un videoclip captivant  

Dara lanseaza "La costum", o piesa sensibila alaturi de un videoclip captivant  

Dara lanseaza "La costum", o piesa sensibila alaturi de un videoclip captivant
 

Cel mai recent single al Darei, "La costum”, vorbeste despre faptul ca in dragoste nu exista limite sau reguli, iar filmarile pentru clip au fost unele foarte solicitante pentru artista.

"Filmarile pentru "La Costum" au fost o experienta diferita de tot ceea ce am trait anterior pentru ca am simtit multa durere pe set” spune ea razand. "Sforile care ma dirijeaza imi strangeau mainile, picioarele si imi limitau miscarile extrem de mult. Dupa filmare, am ramas cu ceva rani si vanatai, dar asta a contribuit la crearea unei imagini foarte autentice”, povesteste Dara, care s-a lasat pe mana celor de la NGM Creative pentru realizarea acestui videoclip. De asemenea, Loops Production este creditat cu productia videoclipului.

Noua piesa a Darei este facuta in colaborare cu The Motans, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai ei. "La Costum, la patru ace, cu multe reguli - dragostea mea nu e asa. Ea nu poate fi cumparata si nici tinuta intr-o colivie. Sunt radicala in toate deciziile din viata mea, chiar si atunci cand iubesc tare. Pot sa dau tot, mai putin libertatea mea. Am scris piesa impreuna cu The Motans, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai mei, care a stiut sa traduca multe dintre emotiile mele in text.” declara ea.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2019  videoclip nou  videoclip 2019 
Publicat pe 12 Martie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu