BestMusic.ro » The Darkness » Britanicii arunca vedete in lupta pentru Eurovision

Britanicii arunca vedete in lupta pentru Eurovision

Britanicii arunca vedete in lupta pentru Eurovision

Atentie Todomondo! Pe langa DJ Bobo , Eurovision 2007 ar mai putea avea un competitor puternic din Anglia, o tara care a suferit esecuri in lant in ultimul timp. Potrivit presei britanice, la show-ul "Making Your Mind Up", ce va rula la BBC One pe 17 martie, s-au inscris cateva nume grele.


Este vorba despre: Justin Hawkins (solistul trupei Darkness ), Brian Harvey (fostul solist de la East 17 ), trupa R&B Big Brovaz si Liz McClarnon – fosta cantareata a trupei Atomic Kitten .

"Am venit aici sa castigam. Este o sansa de a mediatiza la scara mondiala genurile Hip-Hop si R&B din Marea Britanie", a spus Jay Rock de la Big Brovaz . "Suntem prima trupa urbana care a fost invitata sa participe la acest show, deci ar trebui sa fie o onoare pentru noi", a adaugat acesta.

La randul sau, Justin Hawkins de la Darkness a spus ca a intrat in cursa pentru Eurovision dupa ce a visat acest concurs. "Am visat ca trebuie sa o fac. Dupa o pauza destul de mare, Eurovisionul este o provocare.

Mai mult, este ceva ce mi-am dorit de foarte mult timp sa realizez", a spus Hawkins. Cu o asemenea garda, Anglia poate ameninta usor podiumul Eurovisionului de la Helsinki, eveniment programat in luna mai a acestui an.

vedeta.ro
Publicat pe 01 Martie 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu