BestMusic.ro » David Bisbal » David Bisbal a primit dublu Disc de Platina pentru `Sin Miras Atras`

David Bisbal a primit dublu Disc de Platina pentru `Sin Miras Atras`

David Bisbal a primit dublu Disc de Platina pentru `Sin Miras Atras`

Cel mai recent album David Bisbal, `Sin Miras Atras`, a fost rasplatit cu dublu Disc de Platina, la doar cateva ore dupa lansare.

`Sunt foarte fericit pentru ceea ce se intampla`, a declarat cantaretul in varsta de 30 de ani.

Mai mult, artistul spaniol cel mai bine cotat la ora actuala, David Bisbal, a primit un cadou neasteptat de la o companie aeriana. Aceasta si-a botezat unul dintre avioane cu numele cantaretului (foto jos).

Ziua de 20 octombrie ar fi trebuit sa aiba 30 de ore pentru David. Pe parcursul zilei, el a sustinut trei conferinte de presa in trei tari diferite: Spania, Mexic si Florida.

Primul single promovat de pe albumul `Sin Miras Atras`, `Esclavo de sus besos` se afla, momentan, pe locul 2 in topul Billboard Hot Latin Songs, in urma piesei `Loba` a Shakirei.

Si, asa cum probabil stiti cei mai multi dintre voi toti, David Bisbal va fi tatic in primavara anului viitor. Iubita lui, Elena Tablada asteapta o fetita.

Single-ul `Esclavo de sus besos` se afla la jumamatea clasamentului nostru, adica pe locul 10. Daca iti place, ajuta-l sa urce, votandu-l in Top 20 Bestmusic.

Bestmusic

foto: peopleenespanol.com
Mai multe stiri despre: lansari  Disc de Platina  albume  sin miras atras 
Publicat pe 21 Octombrie 2009 , de Laura Galan

Adauga un comentariu