BestMusic.ro » David Bisbal » David Bisbal, antrenor la 'Vocea Spaniei'

David Bisbal, antrenor la 'Vocea Spaniei'


David Bisbal a acceptat o noua provocare muzicala si de televiziune. Artistul, care va concerta pe 22 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, va fi unul dintre antrenorii care va alege cele mai bune voci ale Spaniei in concursul "The Voice”, un format international preluat anul trecut si in Romania.

David Bisbal a devenit faimos dupa ce a concurat intr-o competitie televizata similara, Operacin Triunfo. Dupa zece ani, avand peste 5 milioane de discuri vandute, 500 de concerte sustinute in intreaga lume si mai mult de 50 de premii internationale intre care mai multe Discuri de Platina si de Aur, Bisbal revine in concurs in calitate de antrenor. Din aceasta pozitie, David Bisbal va indruma viitorul muzical al noilor talente pe care le va descoperi in competitie. Artistul marturiseste ca este fericit sa fie unul dintre antrenorii care va alege cea mai buna voce din Spania.

David Bisbal, interpretul hit-urilor "Corazon latino" si "Buleria", va concerta pe 22 aprilie in Romania. Idolul latino va sustine impreuna cu band-ul sau de instrumentisti un show incendiar la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 20.00.

Biletele se gasesc online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, www.biletoo.ro si la Sala Palatului, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Statia de Metrou Unirii 1, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos, Carrefour, Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro.

In functie de categorie, pretul unui bilet este de:
400 de lei la Categoria SUPER VIP
350 de lei la Categoria VIP
250 de lei la Categoria I
150 de lei la Categoria a II-a
100 de lei la Categoria a III-a

Biletele la categoria SUPER VIP se vand exclusiv prin www.vandbilete.ro.
Mai multe stiri despre: vocea spaniei 
Publicat pe 01 Martie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram