BestMusic.ro » David Bisbal » David Bisbal, detalii despre noul album

David Bisbal, detalii despre noul album

David Bisbal, detalii despre noul album

Fie dansand pe `Buleria`, fie interpretand o balada romantica ca `Se acaba`, David Bisbal se simte comod pe scena atunci cand se poate conecta cu publicul.

Pentru a pastra aceasta legatura cu fanii din diferite parti ale lumii, artistul spaniol va incerca sa combine stilul pop cu cel mexican, in cel de-al patrulea disc al sau.

`Caut un sunet international, ceva de genul pop care sa fuzioneze cu stilul meu propriu. De aceea l-am cautat pe Armando Avila, unul din producatorii care au iesit in evidenta pentru sunetul inovator, acel pop mexican, si cred ca daca il alaturam sunetului muzical spaniol poate iesi ceva frumos si foarte interesant pentru ascultatori`, spune David.

`Sunt foarte incantat pentru ca este pentru prima data cand lucrez cu un producator mexican la un disc. Cu Armando a existat o afinitate inca de cand am inregistrat melodia `Juro que te amo` pentru telenovela cu acelasi nume`.

Cu toate ca noul sau album inca nu are niciun titlu se stie ca acesta va include, atat balade, cat si melodii ritmice.

`Ma simt la fel de bine atat cu melodiile ritmate cat si cu baladele. Desi in materialele anterioare exista melodii mai rapide, eu ma consider mai potrivit pentru balade pentru ca le simt mai mult. Acest disc va fi un amestec incercand sa avem un repertoriu care sa ma faca sa ma conectez cu publicul larg, atat in America Latina cat si in Spania si in alte tari europene`, comenteaza artistul in pauza dintre inregistrari.

O parte din viitorul album a fost inregistrat in Los Angeles si Mexic, urmand ca materialul sa fie finalizat in Spania.

Sursa: Fan Club Oficial `Siempre con David Bisbal` Romania
Publicat pe 16 Februarie 2009 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu