BestMusic.ro » David Bisbal » Iepurasul aduce bilete reduse la concertul David Bisbal

Iepurasul aduce bilete reduse la concertul David Bisbal


Timp de o saptamana, intre Florii si Paste, pretul biletelor pentru fiecare categorie de bilete la concertul David Bisbal de pe 22 aprilie va fi redus cu 30%. Oferta este valabila exclusiv pe www.vandbilete.ro siwww.bilete.ro.

Astfel, pretul unui bilet la categoria SUPER VIP va fi de 280 de lei (fata de 400 de lei), pretul unui bilet la categoria VIP va fi de 245 de lei (fata de 350 de lei); la categoria I de 175 de lei (fata de 250 de lei); la categoria a II-a de 105 de lei (fata de 150 de lei); la categoria a III-a de 70 de lei (fata de 100 lei).

David Bisbal, idolul muzicii latino-pop, are o cariera fulminanta, cu peste 5 milioane de discuri vandute, 500 de concerte sustinute in intreaga lume si peste 60 de premii internationale, intre care mai multe Discuri de Platina si de Aur, un Latin Grammy si mai multe Billboard Latino. Senzualul artist a pregatit un show live exploziv, care va aprinde toate simturile fanilor sai din Romania. Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade, care vor evidentia impresionantele calitati vocale ale lui Bisbal. Publicul se va bucura de ritmurile celebrelor hit-uri Buleriasau Corazon Latino, dar si de single-urile incluse pe recentele sale albume, Premonicion si Sin mirar atras.

Concertul David Bisbal va fi deschis de Dragos Chircu, tanarul care a impresionat Romania la prima editie a emisiunii concurs "Vocea Romaniei”.

Profitati doar in aceasta saptamana de reducerea de 30% oferita prin site-urile www.vandbilete.ro si www.bilete.ro si asigurati-va locul la un concert eveniment! David Bisbal pe 22 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti, ora 20.00!
Mai multe stiri despre: concerte 2012  bilete david bisbal 
Publicat pe 09 Aprilie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram