BestMusic.ro » David Bowie » David Bowie scrie piese pentru un nou show 

David Bowie scrie piese pentru un nou show 

David Bowie scrie piese pentru un nou show 

Una dintre legendele muzicii, David Bowie scrie piese pentru un nou show inspirat din "The Man Who Felt To Earth", potrivit New York Theatre Workshop. Productia se va intitula "Lazarus" si va include piese special compuse de David Bowie, dar si piese mai vechi rearanjate.

El lucreaza pentru acest proiect cu Enda Walsh, care a casigat un premiu Tony pentru musicalul "One" .

"Lazarus" va avea premiera in iarna acestui an. Este inspirat din romanul din 1963, "The Man Who Felt On Earth" scris de Walter Tevis. Actiunea se concentreaza pe personajul principal Thomas Newton, jucat de Bowie in adaptarea ecranizata din 1976 regizata de Nicolas Roeg.

"Lazarus" va fi regizat de Ivo van Hove. Printre recentele productii sunt incluse "Antigone" cu Juliet Binoche si "A View From The Bridge" cu Mark Strong". Directorul New York Workshop, James C Nicola a spus ca acest proiect a fost dezvoltat in secret timp de mai multi ani.

El a spus pentru New York Times: "It's going to be a play with characters and songs - I'm calling it music theatre, but I don't really know what it's going to be like. I just have incredible trust in their creative vision."

Tot Nicola a mai spus ca "Lazarus" va repune in scena povestea cartii si a filmului, dar ca vor mai fi si cateva personaje noi.

Bowie si-a surprins fanii in 2013 cand a lansat un single nou si totodata un album nou dupa zece ani de pauza.
Mai multe stiri despre: show  musicall  musical vedete 
Publicat pe 03 Aprilie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu