BestMusic.ro » David Bowie » The RootS, The Mountain Goats, Perry Farrell si Cyndi Lauper vor sustine impreuna un concert tribut David Bowie  

The RootS, The Mountain Goats, Perry Farrell si Cyndi Lauper vor sustine impreuna un concert tribut David Bowie  

The RootS, The Mountain Goats, Perry Farrell si Cyndi Lauper vor sustine impreuna un concert tribut David Bowie
 

Concertul tribut David Bowie va avea loc la Carnegie Hall pe 31 martie, potrivit The New York Times.

The Roots, The Mountain Goats, Cyndi Lauper, Perry Farrell, Jakob Dylan si Ann Wilson sunt doar cativa dintre artistii care vor uraca pe scena pentru a aduce un ultim omagiu lui David Bowie.

Veste mortii lui David Bowie a socat intreaga industrie. Fanii londonezi au inceput sa aduca flori in fata unui perete din Brixton pe care este pictat chipul lui Bowie si planuiesc sa adune toti in aceasta seara pentru cel care a fost David Bowie.

Durerea si tristetea se poate observa si printre colegii de breasla ai lui Bowie. Membrii trupei Rolling Stones plang pierderea lui si spun ca a fost un adevarat artist. "The Rolling Stones are shocked and deeply saddened to hear of the death of our dear friend David Bowie.He was an extraordinary artist, and a true original."

Madonna a postat si ea pe una dintre retelele de socializare un mesaj: "Talented. Unique. Genius. Game Changer. The Man who Fell to Earth. Your Spirit Lives on Forever!"
Mai multe stiri despre: decese  omagiu  decese 2016 
Publicat pe 11 Ianuarie 2016 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu