BestMusic.ro » David Deejay & Dony » David Deejay si Dony s-au despartit definitiv

David Deejay si Dony s-au despartit definitiv


Dony, pe numele real Cornel Donici, cantaret pe care il stiti sigur datorita colaborarilor cu Dony pe piese ca "So Bizarre" si Sexy Thing, a spus recent ca cei doi nu vor mai lucra niciodata impreuna.

Intr-un interviu acordat ziarului ring, Dony a spus: "Colaborarea cu David... nu mai merge. Am ramas prieteni, dar nu mai colaboram. O noua piesa nu va mai exista niciodata, poate doar un remember."

Cei doi nu vor mai lucra nici pe partea de productie, Dony avand deja o echipa cu care colaboreaza: "Despartirea de David DeeJay s-a produs din cauza unor mici neintelegeri. Am propria echipa de studio. Lucrez cu Florin Cioran, Alex Mica, Laurentiu Duta, formam 1Artist Music. Ne vedem de treburile noastre."

Pe de alta parte, cantaretul nu spune nu unei colaborari cu Christian D., actualmente colaborator Narcotic Sound, impreuna cu care a format trupa Refflex.

Ce zici de decizia luata de Cornel Donici? O sa-ti fie dor de proiectul David Deejay & Dony?
Mai multe stiri despre: certuri 
Publicat pe 02 August 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram