BestMusic.ro » Deepcentral » Ochi de copil

Deepcentral - Ochi de copil

Loading the player ...

Doru Todorut si George Calin, adica Deepcentral, una dintre cele mai longevive trupe din Romania, revin cu un nou single numit sugestiv, „Ochi de copil“. Dupa ce cel mai recent hit al lor, „Gura Ta“, o colaborare cu Delia se bucura de peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube, Deepcentral au vesti excelente pentru toti fanii lor!

Astazi, 18 aprilie 2016, Deepcentral anunta lansarea celui mai recent single al lor - „Ochi de copil“, o piesa profunda, de stare, care abunda in emotii si care te duce cu gandul la copilarie, la locurile natale si la sentimentul de ocrotire pe care doar parintii sau familia ti-l pot oferi.


Ca toate piesele Deepcentral, „Ochi de copil“ este scrisa si compusa de cei doi componenti ai trupei, Doru si George, in studioul lor, HitCentral. „Ne aflam intr-o dispozitie pozitiva, eu si George ne simteam inspirati si am compus initial o piesa fara text care ne-a placut tare mult cum a iesit!“, dezvaluie Doru entuziasmat despre cum s-a nascut single-ul „Ochi de copil“. 

„Noua piesa inspira inocenta, emotie, sensibilitate si face trimitere la anii copilariei. Practic, piesa noastra reprezinta un indemn  catre toti ascultatorii nostri sa ne amintim impreuna de frumusetea perioadei in care eram copii.“, explica George mesajul transmis in noul lor single, „Ochi de copil“. 

Dupa ce au finalizat linia melodica a piesei, baietii au schitat textul, fiind motivati de o alta stare de inspiratie. Cu toate ca piesa a trecut prin mici modificari pana la forma finala, titlul ei a fost cel care i-a pus in dificultate, insa ulterior cei doi au gasit formula perfecta. 

Noul single, „Ochi de copil“, este insotit de un grafic video si se bucura de un concept original, putin diferit de stilul cu care trupa Deepcentral si-a obisnuit fanii pana acum.„Ochi de copil“ este o piesa de suflet, care atinge acea coarda sensibila a fiecaruia dintre noi si pe care, dupa ce o asculti cu atentie, realizezi ca te descoperi in ea la fel de mult cum ne regasim si noi“, declara Doru.

Versuri Deepcentral - Ochi de copil


M-am pierdut pe strazi, candva
Si-am ajuns, fara sa stiu, in fata ta
Ochii ni s-au intalnit
Doua suflete pereche s-au gasit

Cand nu stii care-i calea ta
Si n-ai pe cine intreba
Doare, doare

Dar cauta in amintiri
In ochi limpezi de copil
Soare, soare

Amandoi, pe acelasi drum
Suntem la rascruci acum, oare
Sa cedez, cum ti-am promis
Sau s-o iau pe interzis, oare

Cand nu stii care-i calea ta
Si n-ai pe cine intreba
Doare, doare

Dar cauta in amintiri
In ochi limpezi de copil
Soare, soare

Cand nu stii care-i calea ta
Si n-ai pe cine intreba
Doare, doare

Dar cauta in amintiri
In ochi limpezi de copil
Soare, soare

Poze cu Deepcentral