BestMusic.ro » Deepside Deejays » Deepside Deejays au lansat "Love On U" feta. Andy Leon  

Deepside Deejays au lansat "Love On U" feta. Andy Leon  


Baietii de la Deepside Deejays lanseaza un nou clip, finantat si sustinut de Dukascopy Bank, o banca foarte puternica din Geneva.

Piesa este in colaborare cu un nume nou pe piata muzicala: Andy Leon, care este de fapt un alter ego al lui Andrei Leonte.

Videoclipul a fost filmat in Elvetia si Franta si ne intoarce cu nostalgie in atmosfera vacantei de vara. Il vedem pe Andy Leon indragostit, bucurandu-se de viata alaturi de castigatoarea Miss Dukaskopy (Vanessa Williams), intr-o poveste in care totul pleaca din iubire si aparent nimic rau nu se poate intampla.

Piesa are un sound fresh, energic, asa cum ne-au obisnuit baietii de la Deepside Deejays (Silviu Marian Paduraru si Victor Razvan Alstani) care au compus si produs piesa in studiourile Metropolitan Records. Versurile ii apartin lui Andy Leon (Andrei Leonte) care a colaborat cu echipa Dukaskopy si in calitate de editor video.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2016  videoclip nou 2016 
Publicat pe 04 Noiembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram